torsdag den 25. november 2010

Marlborough Shaving Cream, D.R. Harris & Co.

John Kreiner, Journalist - Præstø


Konsistensen af produktet?
Konsistensen af dette produkt er – modsat de fleste andre barbercremer, jeg har prøvet – meget fast i konsistensen, nærmest hård, som var det en barbersæbe og ikke en creme.

Duften?

Den meget klassiske duft er uhyre behagelig og tilpas diskret, men – hvor paradoksalt det end måtte forekomme – også markant, så det bliver en nydelse at bruge denne creme. Samtidig er det en duft, der signalerer tidløshed og stilsikker elegance. Duften virker meget sammensat, men eksempelvis duften af sandeltræ kan sagtens fornemmes.

Lever produktet op til forventning og beskrivelse?
Det er min klare opfattelse, at denne barbercreme giver en fremragende forberedelse til en barbering, en forberedelse, der – trods mit liv som inkarneret ”sæbe-mand” – er fuldt på højde med de bedste barbersæber, jeg har kendskab til.


På ét punkt synes jeg endog, at denne creme overgår de fleste barbersæber, nemlig i det ”glidelag”, der gerne må være til bladet under barberingen. Mens mange barbersæber næsten tørrer huden ud under skummet, så efterlader denne creme huden glat og smidig til selve barberingen.



Er produktet brugervenligt?
Som nævnt er cremen fast og nærmest at sammenligne med barbersæber, hvilket betyder, at der også skal arbejdes en smule mere end normalt med cremer, når barberkosten skal lades. Men når dette er gjort, er den lige så nem at piske til skum som andre cremer og de bedste sæber.


Skummet er helt enestående, og man fornemmer allerede under indsæbningen, at cremen indeholder elementer, der sikrer hudens bløde fugtighed.


Er man tålmodig under ladningen af kosten, er der rigeligt skum til en god tre-pas barbering.


Cremen leveres i en elegant bakelit-bøtte, der samtidig klæder hylden med barbergrejer.


Ville du anbefale produktet til andre?
Denne barbercreme er særdeles anbefalelsesværdig, fordi den på én gang kombinerer sæbernes fasthed og cremernes fyldige og fugtighedsgivende egenskaber. Skum med de egenskaber vil altid give en pragtfuld barbering, som andre også fortjener at opleve..

Hvis du vil købe Marlborough Shaving Cream fra D.R. Harris & Co. [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar