torsdag den 10. februar 2011

Ultimate Comfort barbercreme, Truefitt & Hill

Søren Hagelskjær Møller, Holstebro

Cremen kommer i en god størrelse plastikbøtte (den fås også på tube), der gør den nem at få ud, især hvis man bruger barberkost, man kan lade kosten direkte fra bøtten. Cremen er meget nem at skumme op, uanset om man benytter barberkost af grævlinge- eller grisehår.



Her er tale om en nærmest fast, men blød creme, der giver et tykt, rigt og vigtigst; et stabilt skum.

Cremen har efter min mening en god margin med hensyn til vandindholdet, hvilket vil sige, at den giver en god barbering, selvom vandmængden skulle være lidt på den ene eller anden side af optimum.

Skummet giver en god beskyttelse under barberingen, og får skraber eller ragekniv til at glide ubesværet hen over huden.



Cremen dufter meget svagt af lavendel, men når den først er skummet op, er duften nærmest ikke-eksisterende.

Cremen er ret drøj i brug, så man skal virkelig passe på ikke at få for meget på børsten, ellers står man med skum nok til flere dages barbering.

Cremen har gode fugtbevarende egenskaber, jeg føler ikke at huden strammer til efter barberingen, og sammenholder man det med, at cremen er uparfumeret, så holder den, hvad den lover; den er god til sart hud.

Truefitt & Hills produkter hører ikke til de billigste, men jeg synes bestemt, at prisen er ok i forhold til kvaliteten.

Har man sart hud, eller bryder man sig bare ikke om de stærkere duftende cremer, så kan jeg varmt anbefale Truefitt & Hills Ultimate Comfort Shaving Cream.

Hvis du vil købe Ultimate Comfort barbercreme fra Truefitt & Hill [Klik her] og gå direkte til webshoppen Gentlemen´s Bazaar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar